StoryEditor

Spoveď Borisa Kollára: Odniesli si to médiá, utečenci aj politici

06.10.2015, 18:34
Úspešný slovenský podnikateľ na sociálnej sieti uverejnil video, v ktorom prezentoval svoje názory a postoje.

"Nejdem páchať samovraždu na národe" či "robíte z nás idiotov". Toto zaznelo v spovedi Borisa Kollára, ktorú uverejnil na svojom profile na sociálnej sieti. Známy slovenský podnikateľ a majiteľ Fun Rádia sa v poslednom období zviditeľňuje najmä kontroverznými vyjadreniami. Po novom zverejnil na svojom profile 15-minútové video, v ktorom nešetrí kritikou.

"Boris má veľkú pravdu. Povedal všetko a myslím, že za všetkých," znie jedna z množstva pozitívnych reakcií na video, ktoré má vyše dvetisíc zdieľaní a okolo 50-tisíc vzhliadnutí.

"Mainstreamové média nás ohlupujú," už popis k videu naznačuje, o čo asi pôjde.

 

Mainstreamove media nas pekne ohlupuju...

Posted by Boris Kollár on 6. október 2015

"Treba byť humánny"

Kollár si myslí, že keď sme nedokázali integrovať Rómov, ktorí našu reč ovládajú, s utečencami to bude ešte horšie. "Vytvoria getá, budú naťahovať prsty, plaťte, dajte nám, chceme," vyjadril sa na margo prípadnej budúcnosti utečencov na Slovensku.

Súčasnú, ale aj tie budúce vlády vyzýva k tomu, aby riešili zhoršujúcu sa demografickú situáciu Slovákov. "Ja nechápem ... prečo nespustia program na to, aby Slováci mali deti. Ja mám kopec detí a mám ich len preto, že som si zarobil nejakú korunu a že ich môžem živiť. Keby som tie peniaze nezarobil, nemôžem si ich dovoliť."

Jeho posolstvo je jasné, najprv Slováci, až potom utečenci. "V prvom rade by sme sa mali pozrieť, ako žijú slovenské rodiny ... toto by nás malo zaujímať a nie nejakí imigranti, ja na nich kašlem. Áno, treba byť humánny, ja som. Pomáham, kde sa dá ... ale nejdem páchať samovraždu na národe."

Kollár odmieta prijatie utečencov na Slovensku, zároveň však tvrdí, že im pomôcť chce. "A to čo sa nám snažia nahovoriť mimovládky, kaviareň a všelijakí pridrblí pravdoláskari, že my všetci sme fašisti, lebo nechceme pomôcť tým chudákom. No, my im chceme pomôcť, tam u nich," povedal.

"Som už zúfalý"

Svoje si odniesla aj politická reprezentácia Európskej únie: "Je to cielený útok na Európu a zapredaní politici v Bruseli toto dovoľujú, nerešpektovanie zákonov." 

"Vadí mi to vaše ohlupovanie tohto národa, vadí mi to, že robíte z nás idiotov. Milujem tie privátne súkromné portály, ktoré sa neboja povedať pravdu," povedal záverom na adresu slovenských médií.

Boris Kollár sa pre HN vyjadril k dôvodom zverejnenia videa: "Lebo to už dlho vo mne vrie, tie bludy čo nám médiá podsúvajú. Je to krivenie pravdy a objektívnosti. Štyria pravdoláskari a štyria kaviarnici vykrikujú, ako keby polovica Slovenska bola za imigrantov a tí ostatní sú všetci fašisti."

"To nie je moja podpora, oni podporujú seba," povedal k veľkému množstvu pozitívnych ohlasov na sociálnej sieti.

"Nie, vôbec som nad takým niečím neuvažoval," vyjadril sa ku svojmu prípadnému angažovaniu sa v politike. "Netvrdím, že niečo neurobím, ja som už zúfalý z toho, čo sa tu deje, ale so žiadnou politickou stranou som sa nebavil ani nekontaktoval," dodal.

Pozrite si aj rozhovor s Borisom Kollárom v HN televízii:

01 - Modified: 2007-10-04 22:42:47 - Feat.: 0 - Title: Kto vydá "čiernu listinu"?
01 - Modified: 2024-04-12 15:06:51 - Feat.: - Title: Nemecký parlament schválil platobnú kartu pre utečencov a uchádzačov o azyl 02 - Modified: 2024-04-14 07:42:10 - Feat.: - Title: Kto sa nádejal, že skončí politický blázninec, sa mýlil. Na Slovensko sa valia dve zásadné veci 03 - Modified: 2024-04-11 08:10:07 - Feat.: - Title: Čo by mohlo pomôcť? Jedno spoločné video Pellegriniho s Korčokom (komentár) 04 - Modified: 2024-04-10 15:56:47 - Feat.: - Title: Kto odmietne prijať migrantov, zaplatí 20-tisíc eur za jedného. Europoslanci schválili veľkú reformu 05 - Modified: 2024-04-10 11:54:48 - Feat.: - Title: Čaputová chce zostať na Slovensku. Nemám záujem vstúpiť do politiky, odkazuje
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 10:13