Predseda parlamentu Andrej DankoTASR/Martin Baumann
StoryEditor

Danko chce zaplatiť Greššovi prieskum, vyzýva ho k odstúpeniu. Jeho rady nepotrebujem, reaguje kandidát pravice

12.10.2017, 12:47
Autor:
lmlm
Šéf SNS Andrej Danko žiada od herca Jána Grešša, aby nekandidoval za župana v Nitrianskom kraji.

Šéf SNS Andrej Danko vyzval kandidáta pravice v Nitrianskom kraji Jána Grešša, aby odstúpil.

Podľa Danka by sa mala koalícia a opozícia spojiť v boji proti kandidátovi ĽS NS Milanovi Uhríkovi a podporiť najsilnejšieho kandidáta. "Nech nevládnu v Nitrianskom kraji holohlaví chlapci napichaní steroidmi, ktorí majú problém urobiť kotrmelec," povedal Danko. 

Podľa šéfa národniarov prieskumy naznačujú, že tým najsilnejším kandidátom je súčasný župan Milan Belica.

Danko odkázal Greššovi, že mu zaplatí prieskum, pokiaľ on prehodnotí svoje rozhodnutie a podporí najsilnejšieho kandidáta.

"On je skvelý herec a skúsený človek, myslím si, že dokáže situáciu správne vyhodnotiť. Nech si vyberie agentúru a ja osobne mu ten prieskum zaplatím," hovorí Danko.

V prvom rade ďakujem Andrejovi Dankovi za pochvalné slová na moju osobu, čím zároveň priznal, že osobnosť, ktorá by kraj mala konečne posunúť dopredu, je niekto úplne iný ako pán Belica. Pán Danko nech vyzve svojich koaličných partnerov, aby vyšetrili a potrestali všetky politické krádeže a klamstvá, ktoré akože sa nikdy nestali a neexistujú. V tej chvíli vyschne živná pôda extrémizmu a nebude treba vyzývať na občiansku uvedomelosť , ktorú súčasná vládna garnitúra nemá," odkázal Greššo v reakcii.

Pravicový kandidát doplnil, že je proti extrémizmu a nehoráznej korupcii.

"Sú to spojené nádoby, ktoré sa navzájom živia a účelovo zneužívajú voličskú neinformovanosť, nevedomosť a oddanosť natieranú populizmom. Pán Danko nech sa nebojí, viem ako sa mám správať, viem ako sa mám zachovať, jeho rady a jeho výzvy nepotrebujem. Nech radšej vyzýva k veľkej volebnej účasti," dodal Greššo.

01 - Modified: 2024-04-13 11:16:30 - Feat.: - Title: Pre Slovensko by bolo najlepšie, keby bol šéfom Národnej rady Danko, vyhlásil Fico 02 - Modified: 2024-03-08 11:34:07 - Feat.: - Title: Jeden kút Slovenska dopláca na vysoké ceny. Domy v novostavbách padajú aj o 25-tisíc, hovorí maklér 03 - Modified: 2024-02-12 10:02:28 - Feat.: - Title: Chorobnosť v Nitrianskom kraji mierne klesla oproti predchádzajúcemu týždňu 04 - Modified: 2024-02-02 11:34:08 - Feat.: - Title: Danko vyjadril plnú podporu Šimkovičovej. Som rád, že peniaze nedáva na dúhové pochody, povedal 05 - Modified: 2024-01-15 16:36:51 - Feat.: - Title: Polícia kryje Danka, každý iný vodič by fúkal hneď po nehode, znie z SaS
menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 18:45